Uw financiële administratie is onze zorg, samen werken we aan een goede & gezonde onderneming.

GO Administratie is u (als kleine zelfstandige, ZZP-er, MKB-er of particulier) graag van dienst bij de verzorging van uw financiële administratie en belastingzaken.

GO Administratie is een initiatief van Jaqueline van Heest. Zij ervaart dat u als kleine ondernemer zich wil focussen waarin u uitblinkt. U wilt zich geen zorgen maken over uw boekhouding of administratie, maar uw tijd steken in uw onderneming. Toch is het hebben van een correcte en actuele administratie wél belangrijk voor uw bedrijfsvoering. Wij helpen u hierbij.

Jaqueline van Heest - GO Administratie

Wat wij beloven

Voordelen van GO Administratie

GO Administratie doet alles voor een fijne samenwerking met haar klanten. Wanneer u ervoor kiest om samen met GO Administratie te werken aan de boekhouding van uw onderneming beloven we u onderstaande punten.

goede serviceGoede service

Omdat GO Administratie erg klein is geniet u van een persoonlijke, vertrouwelijke benadering en een directe betrokkenheid van onze kant. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen we een zeer goede service verstrekken.

duidelijkheidDuidelijkheid

U krijgt een op maat gemaakte offerte met transparante tarieven en een budget, zodat van tevoren duidelijk is waar u aan toe bent wat betreft het totaalbedrag aan administratiekosten per jaar. Wij zorgen graag voor transparantie voordat we beginnen aan uw boekhouding.

samenwerkingenSamenwerkingen

We zorgen ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw financiële zaken. Door een samenwerkingsverband met andere zzp-ers (accountant, fiscaal jurist, pensioenadviseur en salarisadministrateur) bieden we een totaal pakket diensten aan.

lage-tarievenScherpe tarieven

Door zeer lage overheadkosten kunnen we werken met erg scherpe en concurrerende tarieven in vergelijking met grotere kantoren. Wij geloven dat voor werk van hoge kwaliteit ook gewoon redelijke tarieven gevraagd kunnen worden.

GO 33, Maarten de Waal, ervaringen met Jaqueline GO 33, Maarten de Waal, ervaringen met Jaqueline

Ervaringen met Jaqueline

“Jaqueline heeft 16 jaar onze boekhouding naar volle tevredenheid verzorgd. Met veel vertrouwen hebben we met haar samengewerkt.”

Maarten de Waal Voormalig schipper-eigenaar van de GO 33

Wat we kunnen betekenen

Services van GO Administratie

Onze dienstverlening richt zich op het ontzorgen van u als ondernemer. Wij kunnen u, als kleine zelfstandige, ZZP-er, MKB-er of particulier, ondersteunen met onder andere onderstaande services rondom uw boekhouding.

administratieve-hulp@2x.pngAdministratieve hulp

Wij verzorgen uw finaniciële administratie, begeleiden u hierbij of controleren dit periodiek voor uw onderneming.

advies@2x.pngAdvies

Voor alle voorkomende adviesvragen op financieel, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied kunt u natuurlijk bij ons terecht.

jaarwerk@2x.pngJaarwerk

Jaarlijks stellen we uw jaarcijfers op en bespreken we die met u, zodat het duidelijk is hoe gezond uw onderneming is.

salaris-administratie@2x.pngSalarisadministratie

Periodiek verwerken we alle salarismutaties van uw werknemers wanneer dit voor u van toepassing is.